Vrumona wordt partner van hockeyverenigingen

In de komende drie jaar is Sourcy Vitaminwater te zien op rollboarding langs de velden bij negen hockeyverenigingen spelend in de hoofdklasse. HC Bloemendaal, HC Den Bosch, Kampong Utrecht, MHC Oranje Zwart, HC Rotterdam en HGC Wassenaar hebben geïnvesteerd in 2 x 48 meter rollboarding aan de korte zijden van het hoofdveld. SCHC Bilthoven, AHBC Amsterdam en Schaerweijde in Zeist volgen waarschijnlijk deze zomer. Vrumona is de eerste landelijke partner die kleurrijke reclamedoeken plaatst in het roterende systeem bij deze hockeyclubs.

De opvallende reclame maakt deel uit van een driejarige samenwerking tussen Vrumona, Uythof Position Projects (UPP) en de hockeyverenigingen. Murk Spits, General Manager van Vrumona: ‘Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Hockey sluit goed aan bij Sourcy Vitaminwater. Het is een koolzuurvrije drank en verkrijgbaar in verschillende smaken. Door het verfrissende en dorstlessende karakter is Sourcy Vitaminwater een lekker alternatief voor zowel frisdrank als water en perfect voor vóór, tijdens en na het sporten.’

‘Bloemendaal is een familiehockeyclub die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Daar past een keuze voor een dorstlessende en verfrissende drank als Sourcy Vitaminwater goed bij,’ aldus Pepijn Post, bestuurslid van HC Bloemendaal. Hij heeft het contact gelegd tussen Vrumona en UPP en verwacht dat ook andere bedrijven interesse hebben in samenwerking met een collectief van hockeyverenigingen die op het hoogste niveau spelen.

Product informatie Sourcy Vitaminwater:

Sourcy Vitaminwater is verkrijgbaar in acht kleurrijke smaken. Sourcy Vitaminwater is een lekkere en frisse drank op basis van mineraalwater. Sourcy Vitaminwater is natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur-, en smaaktstof. Elk flesje bevat 50% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid van de betreffende vitaminen en bevat slechts 19kcal per 100ml.

Sourcy Vitaminwater is verkrijgbaar in een 50cl hersluitbare petfles, ideaal voor consumptie onderweg. Sinds kort is Sourcy Vitaminwater bij supermarkten ook beschikbaar in een handige 1liter verpakking voor thuis.

Download dit persbericht (PDF)