Marketing

hockeypoule logo

Hockeypoule.nl

Hockeypoule.nl is een nieuw spel waarin hockeyfans online meespelen door uitslagen van hockeywedstrijden te voorspellen. Binnenkort meer nieuws wanneer de poule start.

lokerman-hockey-upp

Hoofdklasse Hockey

Na een pilot bij Kampong hebben vijf topclubs op ons advies een universeel reclamesysteem geplaatst op het hoofdveld. Deze rollboarding vormt de basis voor een commerciële samenwerking van de hockeyverenigingen in de Hoofdklasse, dat ons bureau coördineert. Vanaf deze zomer staan de rollboarding machines bij meer dan 10 hoofdklasseclubs en in de loop van dit seizoen verwachten wij dat Uythof Position Project (UPP) dit reclamesysteem bij alle 16 verenigingen heeft geplaatst. Via live stream van hoofdklasse wedstrijden willen we het bereik van de reclamedoeken optimaliseren. Wij benaderen actief landelijke bedrijven voor wie marketing of communicatie via hockeyers een relevante doelgroep is.

Als de consumenten- en business community van hockey voor uw marketingdoelen ook relevant is, dan maken wij graag een afspraak om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

schaerwijde-logo2-235x300

Hockeyvereniging Schaerweijde

Veel (hockey)verenigingen zijn afhankelijk van sponsoring en het mag natuurlijk altijd meer! De sponsorcommissie bestaat veelal uit vrijwilligers met een eigen netwerk.

Sinds seizoen 2015-2016 ondersteunen wij Schaerweijde structureel in hun acquisitie om optimaal het bedrijfsleven in Zeist en omstreken te betrekken bij deze tophockeyclub.

Natuurlijk zetten wij ook ons eigen netwerk daarbij in.